• -17,20 €

L'ESSÈNCIA DEL MONTSANT + 6 COPES

77,20 €
60,00 € Estalvia 17,20 €
Impostos inclosos

Tant si t'agrada el vi blanc, com el negre, la qüestió és provar! Res millor per provar una mica de tot amb aquest pack: dos vins blancs, dos vins negres joves i dos vins negres de criança. Ja saps amb què els maridaràs?

Lot format per 6 ampolles: 2 ampolles Cap de Ruc Premium, 2 ampolles Cap de Ruc Guarda i 2 ampolles Cap de Ruc Chardonnay. Amb 6 copes de regal. 

Quantitat

Cap de Ruc vi de Guarda es un vi amb una criança de 12 mesos en barriques de roure francès. Esta elaborat amb Garnatxa i Carinyena. Atractiu amb aromes de gerds i cassis amb un bon equilibri en boca entre cos i frescor amb un bon potencial de evolució. 

Cap de Ruc Chardonnay es l’únic 100% Chardonnay de la DO Montsant. Es un blanc jove amb aromes de fruita verda com la poma i la pera. Fàcil de beure i de bona acidesa que li dona un perfil fresc i refrescant.

Cap de Ruc Premium es la proposta mes fresca de la gama Cap de Ruc Selecció, elaborat exclusivament amb garnatxa negra provinent de les nostres finques. Es un vi fresc, amb aromes de fruita vermella típiques de la garnatxa, que en boca expresa el seu màxim servit a una temperatura de 14, fantàstic acompanyant de pernils i carns a la brasa.

Comentaris (1)
Grau