LOT VINS TARRACO

80,00 €
Impostos inclosos

Aquesta gamma de vins és un homenatge a la ciutat romana de Tarraco, una de les ciutats més importants de l’antic Imperi romà, una ciutat cabdal per entendre la història de la península i la connexió de l’Imperi gràcies a la Via Augusta. Durant segles, la societat romana de Tarraco va vibrar amb espectacles a teatre, amfiteatre i circ només comparables als de la capital de l’Imperi, Roma. Avui en dia, dos mil·lennis més tard, la influència romana encara forma part de l’ADN de la ciutat de Tarragona.

Aquest lot inclou 3 ampolles de vi de la DO Tarragona:

- Tarraco Scipionum Opus: un vi negre criança. 

- La Posca: un vi negre jove

- La Nina d'Ivori: un vi blanc amb criança.

Amb caixa de fusta.

Quantitat

Tarraco Scipionvm OpvsAquest és el vi que vol honorar els germans Escipions, fundadors de la colònia romana de Tarraco l’any 218 abans de Crist, durant la segona guerra púnica. Un vi que vol ser reflex de la ciutat fundada pels germans: majestuós, ben estructurat i elegant. 100% Merlot. És un vi perfecte per acompanyar carns magres, salses agredolces i formatges tendres.

La PoscaLa Posca era el vi que bevien les clases populars de la societat romana, així com també els legionaris de l’exèrcit romà per guanyar el coratge per les batalles. Un vi viu i fresc. És un vi molt expressiu on destaquen els aromes de fruits vermells madurs i la vainilla. 60% Cabernet Sauvignon i 40% Merlot. És perfecte per acompanyar conill, o carn d'au a la brasa. També és recomanable per acompanyar embotits.

Nina d'ivoriLa delicadesa amb la que es va confeccionar aquesta nina articulada trobada a la tomba d’una nena a la necròpolis de Tarraco és hipnotitzant. Com el seu nom indica, era feta d’ivori i, a més, s’hi van trobar filaments d’or, provinents del vestit que portava. Aquesta mateixa delicadesa és la que hem buscat en aquest vi. Aromàticament és un vi molt expressiu amb aromes de fruita tropical amb notes florals. 70% Macabeu, 20% Muscat i 10% Xarel·lo. Perfecte per acompanyar peix i marisc cru o fumat.

Comentaris (1)
Grau