Enviament

Totes les comandes realitzades abans de les 15:00 seran entregades com a màxim en 48 hores, a partir de les 15:00 les comandes s’entregaran en 72 hores.

Enviem productes a tota Espanya, excepte les Illes Canàries, Ceuta i Melilla. Si us plau contacteu amb nosaltres a capderuc@ronadelles.com per a mirar possibles alternatives d’entrega per a altres països fora d'Espanya.

Les despeses d’enviament són les següents:

  - 10 eur per a Catalunya.

  - 10 eur resta d'Espanya.

  - 10 eur per les Illes Balears.

En comandes superiors a 35€ les despeses d’enviament seran gratuïtes. 

El lliurament dels encàrrecs el farà Ronadelles S.L pels seus propis mitjans o a través d'una agència de transport designada per la mateixa Ronadelles S.L. Les comandes es lliuraran en el domicili designat pel client. Ronadelles S.L no assumeix cap responsabilitat quan el lliurament no es pugui efectuar com a conseqüència que les dades facilitades siguin inexactes o incompletes, o quan el lliurament no es pugui efectuar per absència del destinatari. Sense perjudici de l'anterior, Ronadelles S.L adoptarà les mesures exigides al comerciant perquè el lliurament pugui efectuar-se el més aviat possible, tant a satisfacció del remitent com a la del destinatari.

Ronadelles S.L es compromet a lliurar els productes en perfecte estat a la direcció de lliurament que senyali en el formulari de comanda. Pot sol•licitar el lliurament dels articles, en un altre domicili i a una altra persona física diferent de la que subscriu la comanda.

No es lliuraran comandes en apartats postals.

Disposem d’embalatges especials per protegir el vi i que arribi en perfectes condicions.

Mètodes de Pagament

Ronadelles S.L ofereix la possibilitat d'efectuar el pagament de diverses formes:

Amb targeta de dèbit/crèdit (Visa i Mastercard): El càrrec a la targeta de crèdit es realitza en el mateix moment de realitzar la comanda, a través de la passarel•la de pagament de l'entitat financera corresponent i un cop s'hagi comprovat que les dades comunicades són correctes. En aquest sentit, les dades confidencials són transmeses de forma encriptada (SSL) a l'entitat financera corresponent. El sistema d'encriptació SSL que utilitzem confereix total seguretat a la transmissió de dades a través de la xarxa. Les seves dades gaudeixen de total confidencialitat i protecció.

La seguretat en la compra electrònica està garantida per l'entitat financera corresponent. Aquesta disposa dels mitjans de seguretat necessaris per identificar possibles errors en les dades facilitades al fer de pagament amb targeta.

Les dades sobre les targetes de crèdit no queden registrades en cap base de dades nostra. S’utilitzaran únicament en el TPV (Terminal Punt de Venda) virtual de l’entitat financera corresponent, a través de la seva Passarel•la de Pagament Segur.

Les targetes de crèdit estan subjectes a comprovacions i autoritzacions per part de l'entitat emissora de les mateixes, però si l'entitat no autoritzés el pagament, no ens farem responsables per cap retard o falta de lliurament i no podrem formalitzar cap contracte amb vostè.

Transferència Bancària: Si ho prefereix, també es pot fer el pagament efectuant una transferència bancària. Un cop realitzada la compra, s’enviarà per correu electrònic les instruccions per poder realitzar la transferència al compte bancari corresponent. Imprescindible indicar nom i cognoms i identificador de la vostra comanda com a referència del pagament. La comanda no serà enviada fins a rebre els diners al nostre compte. 

Amb Bizum, un mètode de pagament gratuït i instantani de compte a compte, amb la màxima garantia de seguretat. Una manera ràpida, fàcil i segura d’enviar diners amb el movil. Sense necessitat de targetes ni números de compte. Totes les operacions requereixen una clau de signatura, per això és un sistema segur.

Pagament contra reemborsament: Faci el pagament en el moment de rebre la comanda. Aquest mètode de pagament té un cost afegit de 3€.

Ronadelles S.L es reserva el dret a canviar les modalitats de pagament i pot crear-ne noves o eliminar alguna de les existents, sense que l'usuari/client de www.botigaronadelles.cat pugui fer reclamacions per aquest motiu. No obstant si el canvi en la modalitat de pagament afectés una comanda