• -31,80 €

LOT SELECCIÓ NEGRES PRIORAT

121,80 €
90,00 € Estalvia 31,80 €
Impostos inclosos

Lot format per 2 ampolles de Cims del Montsant, 2 ampolles de Terra de Vinyaters i 2 ampolles de Cap de Ruc Premium.

Quantitat

Cap de Ruc Premium: Es tracta d'un vi de color guinda molt intens amb suaus ribets caobes. En nas és molt fresc, amb un bon equilibri de fruita en el que es fonen els tons làctics amb la fruita madura. El pas en boca és suau, però omplint el paladar d'equilibrats sabors en el que es repeteixen les sensacions nasals. Es perceben les notes de fruita i els tanins fins, que contribuiran a allargar la vida d'aquest, tot i ser un vi novell. És ideal per beure a copes i per acompanyar tapes amb pa i tomàquet. 100% Garnatxa Negra.

Cims del Montsant és un vi mediterrani, fresc, mineral i equilibrat en boca, amb tanins rodons presents i un final aromàtic de bona intensitat. Elaborat amb les varietats autòctones de la comarca del Priorat i envellit durant 12 mesos en barriques de roure francès de 2000 litres, on reposa i potencia la fruita. 90% garnatxa negra i 10% carinyena. DO Montsant.

Terra de Vinyaters és el resultat d’una excel.lent collita, elaborada amb el raïm de la millor qualitat procedent dels vinyaters de la comarca , on la Garnatxa negra i la Carinyena es conjuguen d’una manera excelsa i elegant per reposar durant dotze mesos en barriques de roure francès per crear Terra de Vinyaters , un vi d’una complexitat seductora on explosionen els sabors d’una Terra sempre lligada a l’art d’elaborar grans vins.

Comentaris (0)