LOT VINS I LLEGENDES

90,00 €
Impostos inclosos

Vins i Llegendes és un vi elegant i seductor que el Celler Ronadelles elabora sota la Denominació d’Origen Priorat. Es tracta de l’expressió més pura del “terroir” de les vinyes del Priorat i un homenatge a les llegendes que han marcat aquesta terra plena de llum i energia. Un dels elements innovadors és el fet de poder trobar un vi amb quatre etiquetes diferents, totes elles il·lustrades a mà. Cada imatge plasma un fet històric o una llegenda de la comarca del Priorat.

El lot inclou 1 ampolla de vins i llegendes blanc jove, 1 ampolla blanc de criança, 1 ampolla negre jove i 1 ampolla negre de criança. Amb caixa de fusta. 

Quantitat

LLEGENDA "CORNUDELLA DE MONTSANT S.XII" (etiqueta verda) Per la llegenda sobre la origen del nom de Cornudella de Montsant hem elaborat un vi amb Macabeu i Garnatxa Blanca. Un vi jove, amb aromes de fruita tropical i cítrics que en boca expressa tota la seva frescor típica de la zona de origen.

LLEGENDA “SIURANA 1153” (etiqueta blava): Siurana, la llegenda del “salt de la Reina Mora” des del castell de Siurana al sigle XII. Un vi que elaborat amb Garnatxa Blanca amb un pas de 8 mesos en barrica de roure Francés. Un blanc elegant i untuós on predominen les aromes a espècies dolçes com la vainilla típiques de la criança. És un vi rodó i equilibrat amb un post-gust en boca llarg i persistent.

LLEGENDA “FIL·LOXERA 1878” (etiqueta groga): La fil·loxera no és una llegenda, és un dels fets històrics més importants a nivell viticola, ha sigut la plaga que va afectar tota la superfície vinícola de tota Europa al segle XIX. Un vi elaborat amb les varietats autòctones de la comarca, la Garnatxa i la Carinyena. Un vi fresc, viu, amb aromes de fruits vermells molt expressius amb un pas en boca suau i molt agradable.

LLEGENDA “LA CARTOIXA 1835” (etiqueta rosa): Per retre homenatge a l’origen de la comarca del Priorat hem volgut elaborar un vi negre amb una criança de 12 mesos en botes de roure francés. Un vi elaborat amb Carinyena de vinya vella que expressa tot el caràcter i la força d’aquesta Terra. Presenta aromes de fruita madura i espècies com la regalessia i el clau, en boca és sedós però untuósamb, és un vi rodó i llarg.

** Trobaràs les llegendes i les històries explicades dins de la caixa.

Comentaris (0)