LOT 2 AMPOLLES TERRA DE VINYATERS

72,00 €
Impostos inclosos

Lot de 2 ampolles de Terra de Vinyaters negre.

Un homenatge a totes aquelles persones que durant mes de deu segles han conreat les vinyes de la comarca del Priorat.

Terra de Vinyaters negre és el vi que elaborem amb el raïm procedent de vinyes de la DOQ Priorat, una de les Denominacions més reconegudes i antigues a nivell mundial. Aquest vi l’elaborem a la Cooperativa del poble de Poboleda, poble on està afincada la nostra enòloga.

Quantitat

El Priorat és caracteritza per un terroir unic on predominen els costers de llicorella , una comarca màgica on les vinyes són de difícil accés i de produccions limitades.

Els vinyaters han treballat i treballen la viticultura heroïca diariament, actualment encara es realitzen tots els treballs de camp de manera manual.

Les vinyes gairebé centenaries són l’herencia del esforç dels nostres avantpassats, de tots els vinyaters de la comarca.

Terra de Vinyaters és el resultat d’una excel.lent collita, elaborada amb el raïm de la millor qualitat procedent dels vinyaters de la comarca , on la Garnatxa negra i la Carinyena es conjuguen d’una manera excelsa i elegant per reposar durant dotze mesos en barriques de roure francès per crear Terra de Vinyaters , un vi d’una complexitat seductora on explosionen els sabors d’una Terra sempre lligada a l’art d’elaborar grans vins.

Comentaris (0)